6 Haziran 2012 Çarşamba

Bu evi badanalasak da mı otursak...?

Evde bir hengamedir gidiyor. E kim dedi bana bu kadar kuşla, süsle, püsle doldur evi diye değil mi? Badanacımız bile dedi ki: "ilk defa bir eve siz toplayın diyorum eşyaları".. Normalde kendi kaldirir ya da sararmış ama bizde kırılacak o kadar şey var ki cesaret edemedi.

ev4 ev1
Neyse bendeniz 13 kutuyla işi hallettim. İki gündür yatak odalari ve banyo halloldu. Dün akşam da salondakileri içeriye taşıdık orayi tenhalaştırdık. Yine de gözümde büyüttüğüm kadar korkunç değilmiş. Evlendiğimden beri ilk kez böyle bir işe girişmenin stresiyle 1 hafta ön düşünme, kafamda kurma, sıkıntılanmanın ardından ikinci hafta (yani bu hafta) badana başladı. Yani bana iki hafta sürüyor badana işi. Bir haftada da yerleştirsem topladıklarımı tamamdir.

ev2 ev3
Bu yüzden de elim gitmedi bloguma. Aslında ihmal etmek istemiyorum ama olmadı işte. Bu işten en mutlu olan Tuana. Biraz oyuncakları ortada yok diye kızdı ama odasinin iki duvari istediği gibi "bebek pembe" olunca çok keyiflendi. Rengi de kendi seçti sıpa. Bir prenses halidir gidiyor. Küçük bir kişilik tam tamına.. Bu ara yere değen elbise takıntımız var ki sormayın. Çok sıkıntıdayım. Aldığımız şortlar, bluzlar boşa gidecek sanki...

Herkese iyi haftalar...

4 yorum:

özlem selvi... dedi ki...

merhaba selencim ;yeni yazı görmek güzel oldu ama ben okumadan maili gönderiyorum .bernardonun sitesinde şimdi bunları görünce aklıma sen geldin:):) mail için sayfaya girdim ve yeni yazı ile karşılaştım :):) güzel oldu bugün gün içerisinde bakmıştım sayfan artık yarın bakıcaktım.... ta ki... koleksiyonu görene kadar varmış hayır bundada :) bizimde sana faydamız olsun incelemek istersen bernardo VINTAGE BIRD kolesksiyonu :)şimdi yeni postunu okuma vakti..

Be-Dest dedi ki...

Selencim;
Boya badana işinin başlangıcı biraz sıkıntılı ama sonrası büyük keyif... İyi günlerde huzurla, sevgiyle oturun inşallah. Tuni hanım da pembiş pembiş otursun o şirin odasında:)
Sevgiler

Serap dedi ki...

Kuzen cim,

Sonunda bitti boya badana, mis gibi tertemiz, şimdi keyfini çıkarma zamanı ;)

Güzel günlerde oturmanızı dilerim, Tuni mide öpüyorum.
Sevgiler...

Selen dedi ki...

Kuzencim ve Destinacim,

Yorumlara bile ancak bakıyorum çok fenayım. Güzel dilekleriniz için teşekkürler...

Özlemcim,

Sen yazdığından beri ancak bir Bernardo mağazasına gidebildim ve hemen bir kupa, dört fincan, bir servis tabağı, 2 de farklı model kase kaptım. Çok teşekkürler sana :)