9 Mart 2012 Cuma

Mağazalardan Notlar

Hobi işlerine bir ara verip sizinle gezdiğim mağazalarda beğendiklerimi paylaşmak istedim. Mağazalarda beğendiğim obje ya da dizaynları cep telefonumla fotoğraflıyorum. Görüntü kalitesi çok iyi olmayabilir ama 2012 başından beri çok hoşuma giden birkaç görüntü var aşağıda.

En çok ziyaret ettiğim mağazalardan olan ve hem kıyafetlerini hem de dekoratif objelerini çok beğendiğim Yargıcı'nın bu dekoratif objeleri satmaya başlaması da beni çok mutlu etti. Aşağıdaki şişelere bayıldım. Malesef evimde koyacak yerim yok. Müstakil bir eviniz varsa ya da yeriniz genişse özellikle yeşilleri bu şekilde iki ya da üç boy alıp değerlendirebilirsiniz.
 

Yine çok sevdiğim Zara Home'da çocuk bölümünü sık sık ziyaret ediyorum. Tuana'ya bu ara üç tane yastık aldım. Geçen yaz yatağını büyüttüğümüzde de iki yatak örtüsü almıştım. Aşağıdaki bebek yatağına bayıldım. Bir de modern versiyon kelebekli patchwork yatak örtüsü çok hoşuma gitti. Tuana'nın odasında perdeleri kelebekli. Ayrıca duvarlarında da kelebek yapıştırmaları var o yüzden kelebekli herşey ilgi alanıma giriyor.
DSC02848

DSC02882

The Woo'nun bize yakın bir avm'de açılmasıyla çok mutlu oldum. Bu senenin başında vitrindeki bu konsol düzenlemesi harikaydı. Özellikle bej baharat takımına dikkatinizi çekerim. Yine kuşlu kavanozlar ve tereyağlıklar çok güzel..Bir ara mutlaka uğrayın.
DSC02691

Mudo'nun birçok ahşap kuşlu objesi var yeni sezonda. Aşağıdaki de bunlardan biri... Ayrıca tutma yeri horozlu, porselen kapaklı, altı cam kavanoz seti getirmişler. Hem fiyatı çok uygun hem de güzel. Ben hemen bir tane kaptım..
 

Park Bravo'nun vitrininde de eski dikiş makinesi ayaklarına ahşap üstler kesip dört-beş tanesini yanyana koymak suretiyle bir büfe oluşturmuşlar. Bu fikir de deftere yazıldı.
DSC02830

Son olarak da Mavi Jeans'in vitrinindeki bu düzenleme bir emaye canavarı olarak benim gözümden kaçmadı tabi ki. Emaye ocak ve üzerindeki kova.... Nefis...
DSC02889

Arada vitrin/ürün paylaşımlarım olacak... Yeni sezon ürünleri mağazalarda yerini aldıkça ben de gezip paylaşmaya devam edeceğim :)

7 yorum:

Serap dedi ki...

Selen cim,
Horozlu kavanozun çok sevimliymiş, iyi günlerde kullan. Bizi 2012 nin yeni trendleri ile ilgili güncellemeye devam etmeni bekliyoruz :)
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Selen'ciğim,
Aklım,İstanbul'daki güzelliklerde kalmayacak bundan böyle,bizlerle ortak zevkleri paylaşman beni çok mutlu ediyor..
Bu arada,Mavi'nin vitrin dekoru muhteşem görünüyor..:)
Çook sevgiler...
Duygu

tuba dedi ki...

merhaba burası hangi AVM acaba süper fotolar ;)

Selen dedi ki...

Merhaba,
İstinye Park, Atakoy Plus ve Nisantaşı mağazaları karışık fotoğraflarda...
Sevgiler

Atölye Beyaz dedi ki...

Merhaba Selen Hanım yaklaşık bir saattir postlarınız arasında kayboldum diyebilirim .Yazılarınıza ve fotoğraflarınıza,beğendiklerinize,önerilerinize hayran kaldım.Bu akşam yüzümdeki tebessümü size borçluyum.Ellerinize ve gözlerinize sağlık.Bloğunuz bağımlılık yapabilir diye bir uyarı ile yayınlanmalı.Sizden ufak bir ricam var;lütfen bloğa bir takip etme butonu yerleştirin böylece yeni postlarınızı hemen farkadebiliriz.Sevgiler Çağla.

Selen dedi ki...

Çağla hanım,
Siz de beni çok mutlu ettiniz. İlk kez arkadaşlarım dışında birinden böyle bir takdir mesajı almak çok hoşuma gitti teşekkür ederim. Sizin yaptıklarınızın yanında lafı olmaz ama ben de arada ahşap hobilerimden paylaşacağım. Artık takdir sizden :) Takip butonu da koydum hemen.
Sevgiler

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Ah Selen
ne iyi yapıyorsun böyle mağazaları gezip fotoğraflayarak. The wook fotoğrafından kelebekli havlu dikkatimi çekti benim mesela. Yargıcı benim de çok beğendiklerim arasında. Hatta en son oradan bir kolye alırken aklıma sen geldin, senin tarzın gibi geldi bana çünkü. Dekorasyonla ilgili ne yapsam aklıma sen geliyorsun zaten:)