29 Nisan 2012 Pazar

Hobi İşleri - Evdekilere Ufak Dokunuşlar IV

Kuzenimin güzel çalışmalarından sonra "Evdekilere Ufak Dokunuşlar" serimize de yeni bir yazı eklemeyi uygun gördüm. İkea'nın ham ahşap çekmeceli kutularını bilirsiniz. Ben bunlardan çok önceleri almıştım. Peçete ve ahşap işine merak salınca, her ne kadar şimdilik kapalı bir dolapta dursalar da ilerde açık bir rafta bir çalışma odasinda sergilenebilir diye düşünerek, iki kutumu da önce beyaza boyayıp sonra sevdiğim peçetelerle kapladım. Kuşlar benim için vazgeçilmez zaten. Bu kutuda bazı evraklar, yapıştırıcı - ataç gibi ofis malzemelerini depoluyorum.
IMG_9618

Bu kutuda ise hala vergi iadesi için fiş biriktirme dönemindeki gibi fişleri ve slipleri tutuyorum. Fişleri tutmak, üründe problem olursa çok işe yarıyor. Belki son 2-3 senelik fişler bile var.
IMG_9614
Nasıl beğendiniz mi fikrimi? Evinizde ham ahşap birşeyleriniz varsa haydi kolları sıvayın..

6 yorum:

Berceste dedi ki...

Begenmek mi? Bayildim! Ozellikle de kuslara...

Selen dedi ki...

Kuşlarım çok cici değil mi? :) bu peçeteye bayılıyorum zaten...

Serap dedi ki...

Selen cim,

Her ikiside çok zarif oldular, ellerine sağlık, hikayesi dün gibi dimi ;)
Bence artık en kısa zamanda karanlık dolapdan gün ışığına çıkmalılar zira hak ediyorlar :))

Batum dan artık son öpücükler...

Selen dedi ki...

kuzencim
haklisin valla kuslarim kitapliktan bana baksalar cok guzel olacak aslinda. insallah daha buyuk bir evde beyaz bir calisma odasi yaparsak oraya cok yakisacaklar...

opuyorummm

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Selen
çoook güzel bu kuşlu dolap, o kiraz ağacı dalları da ayrı güzel. Bence de gün ışığına çıkmalılar. Ne güzel sana özel, bir örneği dahi yok başka yerde.
Ben en kısa zamanda senden kısa bir ders istiyorum bu peçete transfer ile ilgili. Bazı peçetelerimi çok seviyorum. Onları sürekli karşımda görebileceğim hale getirmeyi çok isterim ben de.

aylakeremoğlu dedi ki...

Öncelikle selamlar şu an ne yapıyorum ben bu bloğu daha önce neden görmedim diye dövünüyorum:))Herşey harika canım,izlemeye doyamayıp yarına da yarısını bıraktım sevgiyle kal